Predstavljanje projekta „How big is your foot?“ OŠ prof. Blaž Mađer iz Novigrada Podravskog

26. travnja 2012.

Program „Mladi za mlade“

U četvrtak, 3. svibnja 2012. godine s početkom u 12.30 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u Čitaonici tiska održat će se program za učenike viših razreda koprivničkih osnovnih škola „Mladi za mlade“ kojeg povodom Europskog tjedna organizira Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica u suradnji sa Županijskim savjetom za europske integracije Koprivničko-križevačke županije.

U programu učenici OŠ „Blaž Mađer“ iz Novigrada Podravskog predstavit će svojim vršnjacima iz koprivničkih osnovnih škola projekt “How big is your foot?“. Radi se o ekološkom projektu započetom s ciljem upoznavanja učenika s lokalnim i globalnim ekološkim problemima. Nadalje, učenici će pokazati kako kroz aktivno sudjelovanje u svojim svakodnevnim aktivnostima i konkretnim promjenama daju svoj doprinos održivom razvoju. Program je prihvaćen na natječaju za Comenius multilateralna partnerstva Agencije za mobilnost i programe EU, a provodi se u partnerstvu sa sedam europskih škola iz Portugala, Irske, Estonije, Engleske, Norveške, Turske i Hrvatske od 2010. do 2012. godine. Svoja iskustva u projektu predstavit će učenici sedmih i osmih razreda OŠ „Blaž Mađer“ zajedno s koordinatoricom projekta, profesoricom engleskog jezika, Mirajnom Mihalec.
Najavljujemo i program „Mladi za mlade“ namijenjen učenicima srednjih škola koji će se održati 10. svibnja 2012. kada će biti predstavljeni europski projekti koprivničkih srednjih škola i učenika kreativaca.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice