Predstavljanje nove zbirke poezije Snježane Tišljarić

7. veljače 2019.

Predstavljanje nove zbirke poezije Snježane Tišljarić

U srijedu 13.2.2019. u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica svoju će najnoviju zbirku poezije „Simfonija poeTika“ predstaviti Snježana Tišljarić.

Snježana Tišljarić rođena je u Koprivnici. Završila je Srednju školu za novinskog izvjestitelja, Filozofski fakultet, smjer predškolski odgoj i doškolovanje za odgojiteljicu u vjeri na KBF-u u Zagrebu. Dobitnica je prestižne državne nagrade Republike Hrvatske „Ivan Filipović“ za doprinos teoriji  i praksi u  ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju. Pisanjem se bavi od osnovne škole, a uz ljubav prema pisanju iza nje su i iskustva radijske voditeljice, vanjske suradnice u Glasu Podravine, Večernjem listu, Kc Fokusu i Nagnućima te voditeljice i autorice emisije „Put putujem“ Na Radio Dravi, „Krenite za srcem“ na Radio Đurđevcu i  „Etno baština – koprivnički kraj“ na RGP-u.

Njezini su literarni radovi osvojili brojne nagrade na različitim natječajima, a do sada je objavila knjigu „Moja Ždala“ koja obuhvaća dio povijesti i života toga mjesta te ga možemo smatrati spomenarom za buduće generacije. U travnju 2017. promovirala je zbirku poezije i proze „SusreT“. Osim pisanjem, bavila se i glazbom, folklorom te radom na različitim kulturnim projektima.

Članica je Društva hrvatskih književnika Ogranka Koprivnica kao član  suradnik , redoviti član Udruge Vendi u Đelekovcu, te članica Reyn Hrvatske, kao i koordinatorica Smotre projekata iz područje predškolskog odgoja Odgoja i obrazovanja za ljudska prva i demokratsko građanstvo za područje Koprivničko-križevačke županije.

Svi zainteresirani dobrodošli su!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice