Predstavljanje knjige / Petra Lisjak “Prirodno dijete, zdrav čovjek”

7. rujna 2022.

U srijedu 14. 9. 2022. s početkom u 18 sati, u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se u Stručno-znanstvenom odjelu predstavljanje knjige “Prirodno dijete, zdrav čovjek” autorice Petre Lisjak.

Autorica se petnaest godina bavi proučavanjem Germanske Nove Medicine proučavajući sve dostupne radove dr. Hamera, začetnika pet bioloških zakona koji su temelj Germanske Nove Medicine. Također se neko vrijeme educirala u praksi kod Sashe Tešića, a  kao prirodni nastavak proučavanja i prakticiranja ove vrste medicine, stiže i ova knjiga “Prirodno dijete, zdrav čovjek”.

Za sve one koji žele upoznati osnove Germanske Nove Medicine u kojoj se uzroci bolesti i problema pronalaze u prirodi i u biologiji čovjeka, i saznati kako se bolesti očituju kod djece, ali i kod odraslih, svakako preporučujemo ovo zanimljivo predavanje. Knjiga, osim toga, daje vrlo zanimljiv prikaz svih pet bioloških zakona povezujući teoriju s praktičnim životnim situacijama i nizom primjera razvoja nekih bolesti kod djece i odraslih.  Uz predstavljanje knjige autorica Petra Lisjak vrlo će rado odgovoriti na pitanja publike.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice