Predstavljanje knjige / Nastja Kulović „Nešto drugo“

20. travnja 2022.

U srijedu, 27. 4. 2022. s početkom u 18 sati održat će se predstavljanje knjige „Nešto drugo“ Nastje Kulović u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica.

Nastja Kulović o sebi:

Ja sam pravnica u tridesetima koja se bavi nekretninama (a ne pravom), životna i poslovna partnerica muškarcu u kojeg se periodično iznova zaljubljujem, majka djevojčice koja (mi) preokreće svijet, kuharica koja u hrani vidi čaroliju, a u putovanjima širenje horizonata, zdrava žena koja razumije da je bolest samo dijalog duše s tijelom.

Nastja nije nepoznata koprivničkoj publici koja ju rado prati otkad je objavila svoju prvu knjigu „Kud si krenula?“ u kojoj je ispisala priču o obitelji, o životu, o sudbini te ostvarila i svoju životnu želju – da stvara pišući, a njena druga knjiga „Nešto drugo“ svojevrsni je nastavak prvijenca te u njoj nastavlja rasplitati obiteljske korijene.

Njezina sposobnost da obiteljske priče i činjenice koje su joj poznate ispreplete s onima koje je zamislila i poveže ih uzročno-posljedičnim vezama, sada je već njezin zaštitni znak, kao i obraćanje članovima obitelji kroz unutarnje dijaloge i formu pisma. U obje knjige, Nastja sebe i svoju obitelj bez zadrške ogoljuje pred čitateljem, rješavajući tako latentne krivnje, zamjerke i terete, a upravo ta iskrenost čitatelja uvlači u priču toliko da nam se likovi čine kao stari obiteljski prijatelji, a poneke situacije zvuče kao jeka vlastitih doživljaja.

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice