Predstavljanje knjige / Nastja Kulović: „Kud si krenula?“

14. travnja 2021.
Nastja Kulović
Nastja Kulović

U srijedu 21. 4. 2021. godine u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica svoju će knjigu predstaviti Nastja Kulović. U knjizi “Kud si krenula?” Nastja Kulović ispisuje vlastitu istinitu ispovijest o životu s bolešću. Osim toga, autorica je ovom knjigom ispisala priču o obitelji, o životu, o sudbini te ostvarila i svoju životnu želju – da stvara pišući.
Posebno se u knjizi dotiče fenomena „staklene djece“, zdrave djece koja odrastaju s bolesnim bratom ili sestrom zbog čega su često roditeljima nevidljiva. Kao što autorica ističe, nije tu riječ o namjernom zanemarivanju djece, nego više o nesnalaženju u novonastaloj situaciji u kojoj bolest briše sva pravila i crpi sve resurse.

Nastja Kulović o sebi:
Ja sam pravnica u tridesetima koja se bavi nekretninama (a ne pravom), životna i poslovna partnerica muškarcu u kojeg se periodično iznova zaljubljujem, majka djevojčice koja (mi) preokreće svijet, kuharica koja u hrani vidi čaroliju, a u putovanjima širenje horizonata, zdrava žena koja razumije da je bolest samo dijalog duše s tijelom.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363 (108).
Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice