Predstavljanje knjige “MONOGRAFIJA POSLOVNE KARIKATURE”

31. ožujka 2010.

Dana 9. travnja, 2010. u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica s početkom u 19 sati održat će se predstavljanje knjige MONOGRAFIJA POSLOVNE KARIKATURE – IVAN HARAMIJA HANS.

Organizatori predavanja su M.E.P. do.o. – nakladnik i Rotary klub Koprivnica u suradnji s Knjižnicom i čitaonicom “Fran Galović” Koprivnica. O knjizi će govoriti Goran Tudor, Andrija Šangarelo, dr. sc. Dragutin Feletar te sam autor.

Monografija poslovne karikature Ivan Haramija Hans – sadrži 120 radova, tematski vezanih uz poslovni svijet, izabranih iz opusa od više stotina stotina radova. U fazi pripreme knjige dogovoreno je da bi knjiga imala do 150 stranica, kako bi išla što više na ruku svojim budućim čitateljima – poslovnim ljudima, jer oni „nikad nemaju vremena“. Ostatak Hansovog materijala morat će pričekati neku sljedeću mnonografiju.

Poglavljima ove knjige prekrivena su sva područja našeg življenja na poslu: Osmijeh (tj. namjestite se odmah na “vedro”; Poslovi, okruženje, hrvatsko i europsko; Ciljanje u prazno i puno, uspjesi i konačno recesija; Od obećanja i nade se živi! Fotelje, šefovi, radosti i muke; Znanjem i radom naprijed! Vrijeme leti, rokovi stižu! Život je – paradoks; Zdravlje i eko; 15 godina učinkovitog menadžera (1995.-2009.) Osmijesi (ponovno, nego što!).

Monografija je jedinstveno djelo u hrvatskoj poslovnoj literaturi. Poput objektivnog svjedoka, ona na svoj “goli” način slika posao i život menadžera, rukovoditelja, poduzetnika, zaposlenika i klijenata. Haramijine karikature zrcale s kraj 20. i početak 21. stoljeća: tanke plaće, zatvorene tvornice, kojekakve “menadžere”, naše (ne)sposobnosti i slabosti, dvojnost morala, ali i ljepe zgode s posla, uspjeh, optimizam, ciljeve, sve načine kako se uspješno nositi sa stresom i dr.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice