Predstavljanje knjige / Mario Kovač „Monogatare+“

7. lipnja 2023.

U srijedu, 14. 6. 2023. s početkom u 18 sati u Makerspaceu koprivničke knjižnice Mario Kovač predstavit će svoju novu knjigu „Monogatare+’.

Mario Kovač diplomirao je na odsjeku Kazališne režije i radiofonije na Akademiji dramske umjetnosti, a doktorirao na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2000. radi kao profesionalni kazališni redatelj koji je dosad režirao više od 80 predstava.

Aktivan je kao glumac i filmski redatelj, ali i kao glazbenik – s raznim bendovima objavio je desetak glazbenih albuma (od cabaret punka do radikalne eksperimentale), a svira klavijature, teremin i razne elektronske naprave. Aktivan je i na kviznim turnirima i natjecanjima, čest osvajač medalja te hrvatski reprezentativac na više europskih i svjetskih kviz prvenstava kao i na Kviznoj Olimpijadi u Ateni 2016. godine.

U svojoj prozi, Kovač se bavi “rubnim” književnim žanrovima poput horora, znanstvene fantastike, erotike i crne kronike te će na svoje doći čitatelji kojima su dragi, baš kao i njemu, autori poput Poea, Lovecrafta, Bukowskog ili Akutagawe. Britkim humorom i oštrim jezikom bez cenzure, ogoljuje licemjerje autoriteta i zadire u samu srž izvitoperenog morala i nasilnih društvenih odnosa.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice