Predstavljanje knjige / Kristina Wolsperger Danilovski “Danci i stranci”

10. studenoga 2021.
Kristina Wolsperger Danilovski
Kristina Wolsperger Danilovski

U petak 19. 11. 2021. godine u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Kristina Wolsperger Danilovski predstavit će svoju publici dobro poznatu knjigu “Danci i stranci”.

Kristina Wolsperger Danilovski rođena je 1973. u Zagrebu. Godine 1998. stekla je diplomu na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, a 2005. magisterij iz kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Danci i stranci njezina su prva objavljena zbirka kratkih priča.

Knjiga je to svojevrsnih memoarskih eseja, dnevničkih priča, u kojima autorica opisuje svoje trogodišnje iskustvo života, rada i svakodnevice u glavnom gradu Danske, Kopenhagenu. Iskreno i otvoreno, bez zadrške, autorica predstavlja uspone i padove sebe i svoje obitelji, pritom nužno uspoređujući danske i hrvatske prilike, institucije, poslovne odnose, odnose u obiteljima, uviđajući u svakome od njih mane i vrline, vrijednih pažnje i razumijevanja.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363 (108).

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice