Predstavljanje knjige / Jerko Mihaljević „Putar i parizer“

18. veljače 2021.
Jerko Mihaljević
Jerko Mihaljević – izvor fotografije Journal.hr

U srijedu 24. veljače 2021.u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica svoj će roman „Putar i parizer“ predstaviti publici zasigurno zasad nepoznat autor, no autor o kojemu ćemo u budućnosti mnogo slušati – Jerko Mihaljević.

Bivši novinar, kreativac, pisac, a prije svega običan dečko iz kvarta, Jerko Mihaljević, pripadnik je jedne nove generacije. Dobro se snalazi s pisanom riječi što je rezultiralo i objavljivanjem njegovog prvog romana “Putar i parizer”. Ovaj književni prvijenac govori o prijateljstvu, a objavljen je u izdanju Oceanmora. Radnja prati četvoricu mladića, za koje bi se moglo reći da su generacijski bliski autoru. Iako su već po većini parametara odrasli, ovi prijatelji iz kvarta skupa kreću na ljetovanje na kojem žele zaboraviti tu činjenicu. Putuju na more u nadi da će se privremeno odmaknuti od veza koje su pred krahom, poslova koji ih ne ispunjavaju i demona zbog kojih se čini da su njihovi životi neispunjeni potencijali.

Za ovaj roman kažu da je po temi glas nove generacije, a u taj se okvir može uklopiti i zbog svoje forme – knjiga će zbog kratkoće poglavlja biti lako čitljiva čak i mladima koje se optužuje da su im društvene mreže ubile sposobnost duže koncentracije.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363 (108).

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice