Predstavljanje knjige Ivana Modrušana „Kako oprostiti? : vodič kroz tehniku opraštanja“

11. veljače 2015.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ dovodi u goste Ivana Modrušana koji će  koprivničkoj publici predstaviti svoju knjigu Kako oprostiti? : vodič kroz tehniku opraštanja, u srijedu 18.2.2015. godine u 18 sati u Čitaonici tiska.

Knjiga koju će autor prezentirati ugledala je svjetlo dana u listopadu 2014. godine, a prema njegovim riječima, može poslužiti kao vodič svima onima koji imaju potrebu opraštati/otpuštati. U njegovoj knjizi opraštanje i otpuštanje ista su radnja. Što se oprašta, odnosno otpušta u ovoj knjizi? Prvenstveno emocije, i to one neugodne. Otpuštanjem tih emocija u nas se vraćaju mir, radost, zadovoljstvo, sreća. Uz promociju knjige, autor će održati i radionicu kroz koju će pokazati kako se mogu vrlo brzo očistiti neugodne emocije.

Ivan Modrušan  rođen je u Karlovcu, dok je u Kloštru Podravskom dva desetljeća radio kao učitelj glazbene kulture. Gubitkom vida, od 2004. godine postaje članom Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici. Od 2010. godine živi u Zagrebu i radi tretmane čišćenja emocija, energetske tretmane i masaže. Također, pomaže ljudima objašnjavajući im načine na koje si mogu sami pomoći te nerijetko i sam pomaže u rješavanju konkretnih situacija. 

Autoru je upravo Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ poslužila kao izvor iz kojeg je crpio znanja i informacije o problemima vida i ostalim problemima te o njihovom otklanjanju.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice