Predstavljanje knjige / Gordan Jurković “Sunčani predjeli”

25. svibnja 2022.

U utorak 31. 5. 2022. s početkom u 18 h u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predstavljanje knjige „Sunčani predjeli“ autora Gordana Jurkovića. Pisac, glazbenik i predavač Gordan Jurković do sada je izdao nekoliko zbirki priča i pjesama, vječno inspiriran duhovnim identitetom kao jednim od mogućih identiteta čovjeka. Niz godina vodi i internet stranicu Sretna duša, prezentirajući razne duhovne teme. Prvi je put gost naše knjižnice, a s nama će podijeliti bogato iskustvo i znanje o drevnoj vedskoj znanosti i mudrosti.

„Svatko želi biti sretan i uživati život punim kapacitetom“ kaže autor Gordan Jurković. „Svatko želi biti očaran nekim tko je divan. Želimo voljeti i biti voljeni. Nitko ne želi biti ranjiv i živjeti u strahu, laži ili ropstvu. Želimo živjeti život Istine, Slobode i Ljubavi. Želimo dati najbolje od sebe za nešto uistinu vrijedno. Sva uživanja koja doživljavamo na razini materijalnog tijela i uma ograničena su, treperava i privremena. Duša nema taj problem. Ona može uživati narastajuća i izvorna zadovoljstva, a da se nikada ne zasiti ili umori. Ova nas knjiga poziva na nešto drukčije, ali divno putovanje i namijenjena je svim onim vječnim avanturistima koji se usude pomisliti da granice ne postoje. Pa čak i ako te granice izgledaju neumoljivo nepremostive…“

U otkrivanje Sunčanih predjela zajedno s autorom Gordanom Jurkovićem pozivamo Vas u utorak u Knjižnicu i čitaonicu „Fran Galović“ Koprivnica.

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice