Predstavljanje knjige / Elizabeta Herceg „Spomenari“

18. siječnja 2023.

U srijedu, 25.1.2023. s početkom u 18 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predstavljanje knjige Elizabete Herceg pod naslovom „Spomenari“. Predstavljanje knjige vodit će Valentina Tomiša Granđa, a priprema se i malo glazbeno iznenađenje.

Najnovija zbirka kajkavskih i štokavskih stihova deseta je u nizu knjiga što ih je autorica do sada objavila. Ovo džepno izdanje i formom podsjeća na „spomenar“, blago iz prošlih vremena, u kojem su pohranjena sjećanja na djetinjstvo, mladost, protekli život sa svim važnim i dragim ljudima i trenucima koje treba zabilježiti.

Recitiranje svojih pjesama na raznim mjestima i raznim prilikama Elizabeti je normalan slijed dara pjesnikinje, jer kaže da moramo davati drugima ono što je Bog nama dao. Kaže da joj je taj njen dar donio i dar mnogih putovanja, koja su njena druga ljubav povezana s ljubavlju prema prirodi.

Elizabeta Herceg rođena je u Legradu gdje je završila osnovnu školu, a srednju završava u Koprivnici gdje se zaposlila, udala i trajno nastanila.

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice