Predstavljanje knjige / Dubravko Ivaniš – Ripper “45”

3. studenoga 2021.
Dubravko Ivaniš - Izvor: Emica Elvedji PIXELL
Dubravko Ivaniš – Izvor: Emica Elvedji PIXELL

U srijedu, 10. 11. 2021. s početkom u 18 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predstavljanje knjige Dubravka Ivaniša poznatijeg pod nadimkom Ripper – pjevača popularne grupe Pips, chips & videoclips, a susret s njim moderirat će urednik Andrija Škare.

Knjiga se sastoji od 45 pitanja i jednako toliko odgovora, 45 tema i jednako toliko načina na koje im se može pristupiti, 45 posve autentičnih i originalnih uvida u sve što pitaocima može pasti na pamet, a na pamet im može pasti svašta. Od sasvim osobnih tema, preko filozofskih, pa do onih koje se tiču umjetničkog procesa, u knjizi 45 Dubravko Ivaniš otkriva neke dosad nepoznate tajne najzagrebačkijeg od svih zagrebačkih bendova, ali nam i, namjerno ili ne, dopušta da upoznamo njega. Osobu.

Svoje razmišljanje nekad ilustrira anegdotom, drugi put pribjegne slojevitoj metafori, vodi nas na koncerte, probe, u garažu i na veliku pozornicu. U jučer i u blisko sutra, ali i u nepogrešivo danas. Svakom njegovom rečenicom sve je jasnije: pred nama je pisac kojem su riječi – pa i kad nema glazbe da ih prati – oružje kojim itekako zna rukovati.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363 (108), a za prisutvovanje je potrebna Covid potvrda ili dokaz o cijepljenju.

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice