Predstavljanje knjige Dubravke Volenec „Trideset prva lutka“

20. rujna 2017.

U srijedu 27. rujna 2017. godine u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predstavljanje knjige Dubravke Volenec „Trideset prva lutka“ objavljene u izdanju Superprinta d.o.o. iz Koprivnice. Uz autoricu, o ovom napetom psihološkom trileru govorit će Božica Jelušić, a ulomke će čitati Branimir Dolenec i Ivan Picer. Predstavljanje će glazbom upotpuniti  duet Bemian.

Dubravka Volenec rođena je Zagrepčanka, knjižničarka i strastvena zaljubljenica u knjige. Autorica je knjiga „Knjižnica vas moli da ne šarate po knjizi…: zbirka zapisa s rubnica“ i „O pismu, knjižnicama i knjigama: s vodičem kroz zagrebačke knjižnice“ te slikovnica „Vrapčić Prhko“ i „Pčelice prijateljice“.

U svom romanu prvijencu govori o Emiliji, mladoj studentici i zaposlenici u mirovinskom osiguranju koju uhvati i zatvori čudan i ekscentrični Dominika koji u svojoj kući daleko od pogleda ima neobičnu kolekciju lutaka. Ovaj napeti psihološki triler govori o njihovoj sudbini.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice