Predstavljanje knjige / Dubravka Miljković i Majda Rijavec “Humor u doba korone, potresa i dr. sr.”

25. kolovoza 2021.
Humor u doba korone, potresa i dr. sr.
Humor u doba korone, potresa i dr. sr.

Ljeto u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica polako se bliži kraju, a za sam kraj ostavili smo jedno sjajno predstavljanje knjige o humoru u doba korone, potresa i, kako autorice Dubravka Miljković i Majda Rijavec kažu, dr. sr. Predstavljanje knjige bit će održano 30. 8. 2021. u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu.

Dubravka Miljković i Majda Rijavec vrsne su psihologinje, autorice brojnih naslova stručne literature iz područja psihologije i vrlo aktivne popularizatorice znanosti, posebice psihologije. Bilo pojedinačno ili u tandemu, napisale su čitav niz vrlo zanimljivih i praktičnih priručnika namijenjenih različitim dobnim skupinama, od djece do mladih i odraslih, koji obuhvaćaju različita područja psihologije. Najčešće su se bavile temama kao što su samopouzdanje, komunikacija, odgoj i obrazovanje, muško-ženski odnosi, ljubav i sreća te poslovnom psihologijom, a njihovi priručnici specifični su po tome što su pisani lako razumljivim jezikom te gotovo uvijek protkani humorom.

Najnovija knjiga koju su zajedno objavile, „Humor u doba korone, potresa i dr. sr.“, sadrži prikupljene i kategorizirane šale koje su kružile u 2020. godini. Poznato je da humor i smijeh pozitivno utječu na ljude u svakom smislu, a ovom ćemo se prilikom prisjetiti zašto je uvijek važno gledati smiješnu stranu neke situacije te koje su to šale činile naš život podnošljivijim u protekloj godini.

Ulaz je slobodan, a za prisustvovanje nije potrebna prethodna prijava.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice