Predstavljanje knjige / Domagoj Knežević „Ma bit će ok“

9. kolovoza 2022.
Domagoj Knežević “Ma bit će ok”

U utorak, 16. 8. 2022. u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predstavljanje knjige “Ma bit će ok” Domagoja Kneževića.

Domagoj Knežević rodio se, kako sam kaže, trinaestog dana mjeseca kolovoza davne 1980. godine u Brežicama. Srednju školu i Fakultet političkih znanosti završio je u Zagrebu. Posljednjih dvadesetak godina istovremeno radi u turizmu i novinarstvu, a pisanjem se ozbiljnije počeo baviti 2018. godine kada pokreće vlastiti blog (takeabreak.com.hr) i od tog trenutka kreće njegova pisalačka avantura. Redovito piše kolumne za portal 24 sata / Miss7 te kratke priče za razne književne natječaje.

Obitelj, djeca, brak, odgoj i svakodnevica teme su o kojima najčešće piše.
Knjiga “Ma bit će ok” svojevrsna je kompilacija, jedan „the best of“ autoru najdražih tekstova upravo na te teme – one s kojima se svi možemo poistovjetiti, koje su nam bliske i u kojima se svi možemo pronaći.
Previše žurimo, život nas tjera na sve užurbaniji tempo i vrlo često zaboravljamo odvojiti barem malo vremena za sebe. Autor poručuje neka čitanje bude vaša mala pauza. Mali odmor. Take A Break.

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice