Predstavljanje knjige / Ante Krstulović “Na vrhovima prema nebu”

13. lipnja 2024.

U srijedu 19. lipnja 2024. godine u 18 sati u Makerspaceu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica svoju će drugu knjigu “Na vrhovima prema nebu” predstaviti Ante Krstulović.

Suočen s teškim životnim situacijama i u namjeri da sam sebe ozdravi, naš poznati filmski, televizijski i kazališni glumac Ante Krstulović otišao je u ljeto 2018. na hodočašće Camino de Santiago te u 32 dana prepješačio put od 1000 kilometara, od francuskog Saint Jeana do rta Finisterre na Atlantiku. To duhovno putovanje zauvijek mu je promijenilo život, a o cijelom iskustvu napisao je i svoju prvu knjigu „Čudo u crkvici Gospe od Samostana“. Nakon Camina Krstulović je u lipnju 2019. otišao u Tanzaniju gdje je dva mjeseca volontirao u dječjem sirotištu, a penjao se i na Kilimanjaro te je zatim intenzivnije počeo odlaziti u planine. Planinarenje je danas postalo način života ovog 42-godišnjeg Splićanina koji je godinama član zagrebačkog Gradskog kazališta Žar ptica. Poseban su mu užitak usponi na dalmatinske planine o čemu je napisao svoju drugu knjigu „Na vrhovima prema nebu“.

Ukratko o knjizi:

U raskošnoj raznolikosti Hrvatske, gdje se planinski vrhunci dotiču neba, krenite putovanje prema unutarnjim visinama, geografskima i duhovnima. Putopis o pitoresknim predjelima intimno je putovanje kroz labirint uma i duše autora. Ante Krstulović otvara svoje srce i misli, pozivajući čitatelje da se pridruže u ovoj intimnoj avanturi, prepunoj mudrosti, ljepote i iscjeljenja. Za sve koji žele istražiti skrivena čudesa hrvatskih planina i dubine ljudske duše, ovo je vodič s kojim ćete doživjeti pustolovinu koja će vas podići iznad običnog i pomoći vam doseći vrhove prema nebu.

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice