Predstavljanje knjige / Anđa Marić „Moja revolucija u 365 dana“

23. veljače 2023.
Anđa Marić „Moja revolucija u 365 dana“

U srijedu 1. 3. 2023. u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica gostuje Anđa Marić koja će zajedno sa svojim nakladnikom Nevenom Kepeskim predstaviti svoju knjigu „Moja revolucija u 365 dana“.

O knjizi i autorici urednica knjige Marina Dimić kaže:

Nije neobično da Anđu Marić doživljavamo kao svoju prijateljicu, kao nekoga koga dobro poznajemo, iako je možda nikada nismo sreli. Upoznali smo je najprije kao glazbenicu, manekenku i voditeljicu, a potom i kao hrabru, snažnu ženu koja se suočila s teškim životnim situacijama onako kako mnogi od nas ne bismo mogli. Ona je osoba koju bismo zagrlili, kojoj bismo pružili ruku i jednostavno joj čestitali na tome što je takva kakva jest.

 A da je Anđa doista posebna osoba otkriva i u svojoj novoj knjizi „Moja (r)evolucija u 365 dana“. Knjiga je dijelom transkript, a dijelom razrada 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, no istodobno je i više od toga. Proživljeno iskustvo daje joj za pravo da nam poruči kako i najteže bitke nikad nisu unaprijed izgubljene.“

Svi zainteresirani dobrodošli su!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice