Predavanje za roditelje i odgajatelje «Roditelj kao partner pri učenju djece»

30. ožujka 2009.

«IZAZOVI RODITELJSTVA» projekt je kojim koprivnička podružnica Udruge roditelja Korak po korak u partnerstvu s Obiteljskim centrom i Knjižnicom i čitaonicom Fran Galović organizira niz predavanja namijenjenih roditeljima i svima koji skrbe o djeci.

Predavanje pod nazivom «RODITELJ KAO PARTNER PRI UČENJU DJECE» održat će Natalija Sočev, učiteljica u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica u ponedjeljak 6. travnja 2009. godine u 19 sati..

Do polaska u školu djeca steknu brojne vještine i znanja: nauče mnogo o sebi, obitelji i svijetu oko sebe a da im to ne predstavlja napor jer uče kroz igru i zabavu. Može li s polaskom u školu učenje ostati zabavno i zanimljivo? Naravno da može. Radeći jednostavne stvari zajedno pokazujemo da je učenje zabavno i važno!

Veliku ulogu u razvijanju entuzijazma za učenje, uz učitelje, imaju roditelji. Upravo o tome kako olakšati prilagodbu na školu, poticati spoznajni razvoj i entuzijazam prema školi i učenju kroz primjere vježbi i igara prisutni će moći saznati na predavanju.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice