PREDAVANJE ZA RODITELJE

1. prosinca 2009.

«KAKO RAZVIJATI MATEMATIČKE VJEŠTINE»

Predavanje pod nazivom «Kako razvijati matematičke vještine» koje će održati Jadranka Bosanac, dipl. defektolog logoped u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica, umjesto u ponedjeljak, 7. prosinca 2009. godine odgođeno je za idući ponedjeljak, 14. prosinca u 19 sati.

Program matematike vrlo je zahtjevan i opširan. Mnogi učenici imaju velikih poteškoća u njegovom savladavanju. Za mnoge je matematika „bauk“ predmet.

Što učiniti i kako raditi s predškolcima da im se približi matematički jezik?

Kako vježbati i kroz igru razvijati vještine koje će djeci pomoći u kretanju labirintom zvanom matematika? Pokušat ćemo odgovoriti na ta i druga pitanja vezana uz temu.
Ovo je završno predavanje u okviru projekta «IZAZOVI RODITELJSTVA» koji, uz financijsku podršku Grada Koprivnice, u partnerstvu provode koprivnička podružnica Udruge roditelja Korak po korak, Obiteljski centar i Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“. Kratak osvrt o projektu i evaluaciji dat će ravnateljice Obiteljskog centra i Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“, te voditeljica koprivničke podružnice Udruge roditelja „Korak po korak“.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice