Predavanje Saše Radulovića “Aromaterapija za ljubavnike”

2. lipnja 2016.

U srijedu 8.6.2016. godine u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica aromaterapeut Saša Radulović održat će predavanje na temu „Aromaterapija za ljubavnike“.

Saša Radulović jedan je od najaktivnijih aromaterapeuta u regiji koji je 2016. godine pokrenuo projekt edukacije iz aromaterapije za učenike osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj. Rođen je u Zagrebu u kojem 2003. završava četverogodišnji program Prirodoslovne škole Vladimira Preloga. Preddiplomski studij novinarstva završava 2013. na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, smjer Novi mediji i Odnosi s javnošću te 2015. za nastavnika pri Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2006. godine radi u prvoj hrvatskoj udruzi za promicanje francuskog modela aromaterapije. Početkom 2008. završava višemjesečni program edukacije za aromaterapeuta na West Coast Institute of Aromatherapy, a od 2012. godine osnivač je i voditelj udruge Anias de Moras – danas značajnog centra medicinskog i znanstvenog pristupa aromaterapiji koji godišnje educira nekoliko stotina polaznika/klijenata. Kontinuirano pohađa edukacije u Hrvatskoj i Europi te sam osmišljava i drži ciljane edukacije o brojnim aspektima aromaterapije te utjecaja mirisa na emocije čovjeka. Redovito piše za dnevne novine i mjesečnike za ljepotu i zdravlje.

Što se krije iza intrigantnog naziva predavanja?

Neopisiva je moć mirisa i njegovo djelovanje na emocije! Eteričnim uljima otvaraju se vrata jednom potpuno novom svijetu – svijetu moći i manipulacija, ali u najpozitivnijem smislu. Eterična ulja mogu se koristiti uvijek i na svakom mjestu – u školama i radnom okruženju za poboljšanje koncentracije i jačanje kreativnosti, u ordinacijama za ublažavanje neugodna antiseptičkog mirisa ili ublažavanje straha, u trgovinama za uspostavljanje povjerenja između kupca i prodavača, u osobnoj kozmetici i preparatima kako bi nahranili kožu i djelovali umirujuće na psihu, za trenutke opraštanja i odlaska s ovog svijeta gdje ulje ruže šalje poruku ljubavi i da je sve u redu, u spavaćoj sobi za ugodan san ili strastveni seks… Toliko je puno mogućnosti za korištenje tih lako hlapljivih tekućina koje uz snažan, intenzivan i karakterističan miris postaju sinonim za prirodni lijek za dušu i tijelo. Zato dođite poslušati predavanje na kojem će se govoriti o širokoj primjeni aromaterapije u svakodnevnom životu ali s naglaskom na intimno zdravlje, užitak, afrodizijačko djelovanje eteričnih ulja i bolju kvalitetu partnerskih (međuljudskih) odnosa.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice