PREDAVANJE S PRIMJERIMA „ZVUKOTERAPIJA – PUT DO HARMONIJE DUHA I TIJELA“ SVEMIRA VRANKA

7. ožujka 2012.

U srijedu, 14. ožujka 2012. u 18 sati u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica (Čitaonica tiska na prvom katu) bit će održano predavanje Svemira Vranka „Zvukoterapija – put do harmonije duha i tijela“.

Svemir Vranko, diplomirani pedagog, začetnik je zvukoterapije u Hrvatskoj, terapeut i učitelj terapeutskih metoda kao što su Yumeiho tehnika, Švedska – Esalen masaža, Romanowski metoda i Abhyanga – Ayurvedska masaža. Osim toga, održava plesne radionice Vision Dance-a i radionice zvukoterapije na kojima podučava harmonijsko pjevanje i sviranje australskog didgeridooa. O terapeutskim je vještinama učio od vrhunskih majstora u Americi i Japanu, a trenutno živi u Zagrebu i djeluje u terapeutskom centru Sunce. Autor je priručnika “Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo” s glazbenim CD-om za zvukoterapiju.

Mag. edu. Vranko nam poručuje kako zvukoterapijom možemo na prirodan i suptilan način utjecati na promjenu našeg stanja svijesti i time razriješiti uzroke naših tjelesnih problema uz istovremeno lakše postizanje dublje harmonije s nama samima i s našom okolinom. Kroz predavanje i demonstracije uživo pokazat će nam kako tjelesno orijentiranim tretmanima i zvukoterapijom možemo ponovno vratiti izgubljenu ravnotežu.

Program je slobodan za sve zainteresirane.

Više informacija o terapeutu i njegovu radu možete

pronaći na blogu http://svemirvranko.blogspot.com/.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice