Predavanje / OSOBNI RAZVOJ – potreba svake osobe za napretkom i transformacijom / TAJANA BERGA

7. listopada 2020.

U srijedu 14. 10. 2020. godine u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Tajana Berga održat će predavanje na temu Osobni razvoj – potreba svake osobe za napretkom i transformacijom.

Tajana Berga praktičarka je integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije, autogenog treninga i PEAT metode. Tjelesno orijentirana psihoterapija psihološki je pravac koji se sastoji od rada na mentalnoj, emocionalnoj, tjelesnoj, voljnoj i duhovnoj razini. Provodi cikluse radionica Osobnog razvoja – kroz vježbe disanja, bioenergetske vježbe, tematske radionice, art terapiju i autogeni trening. Volontira u varaždinskoj bolnici na Psihijatrijskom odjelu provodeći radionice u dnevnoj bolnici.

Predavanje Osobni razvoj, potreba svake osobe za napretkom i transformacijom namijenjeno je osobama koje se žele posvetiti radu na sebi u cilju daljnjeg emocionalnog sazrijevanja te psihološkog i duhovnog razvoja. Predavanje daje uvid u najranija iskustva koja su nas odredila i utjecala na naše daljnje funkcioniranje, naš doživljaj svijeta, našu sliku o sebi, stupanj životnosti, povezanost sa sobom, emocionalnu zrelost, kapacitet za uspostavljanje kvalitetnijih odnosa s drugima, cjeloživotno zdravlje itd. Osobni razvoj nam omogućuje da počnemo mijenjati sve ono što smo sagledali, a čime nismo zadovoljni i to kroz dublji i strukturirani rad na sebi. Važno je da počnemo mijenjati vlastito ponašanje i da usvojimo neke nove vještine, vjerovanja i tražimo ravnotežu i mir.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane uz pridržavanje epidemioloških mjera. Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice