PREDAVANJE O NORDIJSKOM HODANJU

17. ožujka 2010.

U srijedu, 24.03.2010. s početkom u 19.00 sati u u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica (Čitaonica tiska na prvom katu) Marina Tomac-Rojčević, prof. održat će predavanje na temu “Nordijsko hodanje” . Organizator je Udruga za terapeutske vještine Koprivnica.

Nordijsko hodanje noviji je oblik tjelesne aktivnosti pogodan u rekreativnim programima svih dobnih kategorija. Za razliku od normalna hodanja, kod kojeg je gornji dio tijela relativno pasivan, nordijsko hodanje mnogo više aktivira mišiće leđa, ramena i ruku. To je zapravo hodanje pri kojem se koriste specifično dizajnirani štapovi. Može se provoditi na većini terena, a u kombinaciji s prirodom i svježim zrakom izuzetno pogoduje našem zdravlju.
Praktičano predavanje i demonstracija nordijskog hodanja biti će 28.03.2010. (nedjelja) u 10.00 sati na igralištu Srednje škole Koprivnica.

Marina Tomac-Rojčević profesorica je tjelesnog odgoja u Gimnaziji «Fran Galović» Koprivnica. Autorica je stručnih radova te sudionica domaćih i inozemnih stručnih skupova na kojima prezentira svoj uspješan teorijski i praktični rad u području tjelesnog odgoja djece, mladih i odraslih.

Ulaz je slobodan za sve one koji žele saznati nešto više o ovom zanimljivom rekreativnom sportu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice