Predavanje o homeopatiji

5. lipnja 2013.

Homepatija ima svoje zagovornike i protivnike, pa je predavanje u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica (Čitaonica tiska) u srijedu, 12.6.2013. u 19.00 sati prilika da se stekne uvid o čemu se zapravo radi.
Grozdana Grubišić-Popović održat će predavanje „Homeopatija – pomoć u svakodnevnom životu“. Prema njezinim riječima, homeopatija je prirodna medicina i djelotvoran sustav liječenja koji holističkim pristupom nastoji kod bolesne osobe potaknuti urođenu sklonost organizma na samoiscjeljenje malim količinama supstancija prirodnog porijekla. Govorit će o nastanku i temeljnim principa na kojima homeopatija djeluje, kao i o najčešće korištenim lijekovima u akutnim stanjima našeg svakodnevnog života.

Grozdana Grubišić-Popović član je Hrvatske udruge homeopata. Zavšila je osnovni stupanj homeopatije po LICH-u ( London International Colledge of Homeopathy) i trenutno pohađa IACH program studija s Georgeom Vithoulkasom u Hrvatskoj (International Academy of Classical Homeopathy).

Ovim predavanjem Knjižnica započinje ljetni dio knjižničnog ciklusa tribina i predavanja „Zajedno do zdravlja“, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice