Predavanje / Izazovi suvremenih obitelji

12. svibnja 2022.

U srijedu 18. svibnja 2022. godine u 18 sati u Makerspaceu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u suradnji s Podružnicom Obiteljski centar CZSS održat će se predavanje „Izazovi suvremenih obitelji“. Predavanje će održati Silvija Čavić, profesorica psihologije i predstojnica Podružnice Obiteljski centar Centra za socijalnu skrb Koprivnica i Jelena Jug, diplomirana socijalna radnica zaposlena u Podružnici Obiteljski centar.

U predavanju pod nazivom “Izazovi suvremene obitelji” osvrnut će se na neke teme vezane uz obitelj u 21. stoljeću – trendove, oblike, tradicionalnu obitelj i sadašnje obitelji, o čemu ovisi razlika između ova dva oblika obitelji, uloge očeva i majki te izazove u partnerskim odnosima i izazove u odgoju.

Kratko će se dotaknuti i udomiteljske obitelji – s obzirom na to da je motivacija Obiteljskog centra i potaknuti zainteresirane da se jave kao potencijalni udomitelji.

Kroz predavanje predstavit će se Obiteljski centar, zaposlenici, usluge koje pružaju, gdje se nalaze te planovi za budućnost.

Veselimo se vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice