Predavanje i predstavljanje knjige Drage Obradovića, poznatog biblijskog arheologa

12. svibnja 2016.

U srijedu 18. 5. 2016. godine u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica poznati stručnjak za arheologiju Bliskog Istoka, Drago Obradović,  održat će  predavanje na temu „Fascinantna arheološka otkrića koja su uzbudila svijet“ i predstaviti svoje najnovije knjige s tog područja.
 
Prof. mr. sc. Drago Obradović naš je jedini stručnjak za arheologiju Bliskog istoka. Studirao je u Engleskoj, a postdiplomske studije završio je u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je najprije magistrirao Arheologiju Bliskog Istoka i Povijest civilizacija, a godinu dana kasnije i Sveto pismo Staroga zavjeta što ga čini jedinim stručnjakom te vrste na prostoru jugoistočne Europe. Već 36 godina drži predavanja u više od 35 zemalja na svim kontinentima. Svojim predavanjima oduševio je stotine tisuća slušatelja. Redovito sudjeluje na poznatim internacionalnim kongresima biblijskih arheologa te u arheološkim, studijskim i znanstvenim ekspedicijama u Egiptu, Izraelu, Jordanu, Libanonu, Siriji, Turskoj i Grčkoj.

Više je puta obišao i snimio zaboravljene gradove drevnih civilizacija. Preveo je i napisao više knjiga od kojih su neke Arheologija potvrđuje Bibliju, Otkrijte čuda drevnog Egipta, Senzacionalna arheološka otkrića u biblijskim zemljama i dr.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice