Predavanje i pokazna radionica / Lexie-radost čitanja

21. rujna 2021.
Omoguru

U okviru Tjedna cjeloživotnog učenja 2021., u prostoru Makerspacea na 1.katu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica, u utorak, 28. 9. na rasporedu je predavanje Lexie – radost čitanja s početkom u 17.30 sati. Lexie je nova aplikacija tima Omoguru koja je usmjerena na poboljšavanje, poticanje i olakšavanje čitanja i učenja. Uz Lexie, čitatelj može svaku knjigu lako prilagoditi sebi, svojim jedinstvenim potrebama i željama. Osnovnoškolci mogu čitati, vježbati čitanje i tečnost te razumijevanje teksta. Roditelji, učitelji, nastavnici i logopedi pružaju im podršku pripremom pravih sadržaja prilagođenih njihovim specifičnim potrebama.
Tijekom proteklih godina, Omoguru tim razvio je niz proizvoda od kojih, uz Lexie, ističu OmoType font, Omoguru mobilna aplikacija i Omoguru widget za pristupačnost internetskih stranica. Aplikaciju Lexie predstavit će Maja Peretić i Vanja Andrić.
Prijave primamo do petka, 24.rujna isključivo pozivom na broj 622-363/106 ili dolaskom u Dječji odjel. Broj mjesta je ograničen.

Lexie

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice