Predavanje „Holistički pristup životu“ – Una Čulić i Bojan Šmic

16. siječnja 2020.

U srijedu, 22.1.2020. u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predavanje Une Čulić i Bojana Šmica na temu „Holistički pristup životu“.

Tijekom predavanja posjetitelji će imati prilike saznati više o holističkom pristupu životu, zdravlju, samospoznaji i samoaktualizaciji. Temelj holističkog pristupa zdravlju jest da je pacijent aktivni i ravnopravni sudionik u procesu liječenja i kao takav snosi dio odgovornosti za ishod liječenja.

Una i Bojan u svojem svakodnevnom radu koriste principe holističkog pristupa kombinirajući razne tehnike da bi došli do krajnjeg cilja svog rada – inovativan terapeutski pristup BunA, individualne hipnoterapije, grupne vođene meditacije, tečaj za samohipnozu, masaže i energetske terapije uz primjenu akupresurnih masažnih tehnika, tematske kampove, radionice za osnaživanje ličnosti…

Ono što ćete svakako imati prilike čuti je nešto novo u našem gradu, a sve to kroz kombinaciju funkcioniranja naše podsvijesti i psihofizičke povezanosti.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice