PREDAVANJE «DISANJEM PROTIV STRESA»

30. svibnja 2008.

U sklopu širenja zdravstvenih informacija u Knjižnici i čitaonici «Fran Galović» (Čitaonica tiska na prvom katu) održat će se predavanje «Disanjem protiv stresa – radionica ozdravljujućeg daha», koje organizira Udruga „Umijeće življenja“ (The Art of Living) – Podružnica Koprivnica u četvrtak, 5. lipnja s početkom u 18,00 sati.

Učitelji umijeća življenja Nevenka Vdović i Vjekoslav Košar govorit će o posebnim tehnikama disanja koje tijelo pune energijom te usklađuju prirodne ritmove tijela, uma i emocija. Cilj je osloboditi se stresa, osigurati bolje zdravlje i opći boljitak, poboljšati samopouzdanje, otvoriti veću kreativnost i jasnoću uma, te povećati kvalitetu života uopće.

Udruga „Umijeće življenja“ osnovana je 1981. godine i djeluje u 146 zemalja svijeta s nekoliko milijuna članova. U Hrvatskoj aktivno djeluje od 1994. godine. Članove objedinjuje jedinstveni anti-stresni program kojeg je u Hrvatskoj prošlo više od 5000 ljudi (više informacija na web stranici www.artofliving.hr ). U Koprivnici Udruga «Art of Living» djeluje desetak godina, a više od 200 osoba razne životne dobi prošlo je osnovni tečaj. Sastanci se održavaju u prostoru Kluba Mariška u Domu za starije osobe u Koprivnici svake srijede od 16 sati i 45 minuta.

Predavanje je slobodno za sve zainteresirane.

Zlatica Rušak

Kontak:

Vjekoslav Košar, mob. 091 288 2235

Zaltica Rušak , e-mail: zlatica.rusak@kc.t-com.hr

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice