Predavanje „Bhagavad-gitom do uspjeha“ Aleksandra Todorovića

23. siječnja 2020.

U četvrtak 30. 1. 2020. u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Aleksandar Todorović ili Gita Seva održat će predavanje „Bhagavad-gitom do uspjeha“.

Aleksandar Todorović ili Gita Seva, dugogodišnji je life coach, predavač i voditelj niza seminara o uspjehu, filozofiji i duhovnosti. Prevoditelj je knjiga vedske književnosti među kojima je i dobro poznata „Bhagavad-gita kakva jest“ s izvornim sanskrtskim stihovima, latinskom transkripcijom i detaljnim tumačenjima stihova. Danas održava predavanja i seminare po mnogim europskim zemljama, a profesionalna znanja o uspješnosti stekao je najvećim dijelom u Velikoj Britaniji, živeći i radeći u Londonu. U svom dugogodišnjem radu i s bogatim iskustvom povezuje osnovne suvremene principe uspješnosti s principima uspješnosti istočnjačke filozofije i Bhagavad-gite.

U ovom će predavanju Aleksandar Todorović prikazati osnovne principe uspješnosti kroz nekoliko značajnih cjelina: umijeće postavljanja odličnih pitanja, korištenje pozitivnog govora u svakodnevnim situacijama, upoznavanje i oslobađanje vlastitog potencijala uma te razvijanje srca davatelja kao osnove za sreću i blagostanje. Učeći od uspješnih, također možemo postati ekspert u svom području kao i povjerljivi vodič te svatko svojim osobnim uspjehom može dati neki važan doprinos bilo zajednici bilo nekoj društvenoj organizaciji. Možemo li postati uspješniji i zadovoljniji u nekom od životnih područja, posebice danas kada smo svakodnevno izloženi mnogobrojnim informacijama, aktivnostima, ali i stresu? Odgovor možete saznati na ovom predavanju kroz zanimljive principe uspješnosti koji postoje već dugo zapisani u drevnim vedskim i mudrim stihovima „Bhagavad-gite“.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice