Predavanje Andreje Široki o Theta iscjeljivanju

28. ožujka 2014.

U srijedu 2. travnja 2014. godine u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u okviru programa zdravstvenih informacija bit će održano predavanje o Theta iscjeljivanju, jednoj od tehnika energetskog i duhovnog iscjeljivanja, čudesnom i moćnom načinu samospoznaje i duhovnosti.
Predavanje će održati Andreja Široki, učiteljica i praktičarka Theta iscjeljivanja, samostalna plesna umjetnica, koreografkinja i plesna pedagoginja. Završila je Školu za suvremeni ples Ane Maletić u Zagrebu. Ostvarila je niz plesnih i kazališnih projekata; kao plesačica, performerica te suradnica za pokret. Bila je dugogodišnja članica Zagrebačkog plesnog ansambla. Surađivala je s nizom domaćih i inozemnih pedagoga, redatelja i koreografa. Autorica je šest cjelovečernjih profesionalnih plesnih predstava i više od desetak dječjih plesnih predstava. Osnivačica je Centra za ples i umjetničko istraživanje koji djeluje prvenstveno na području grada Koprivnice i čiji je cilj poticati kreativno izražavanje i promoviranje plesne umjetnosti. Uz ples, od 2010. godine počinje se baviti Theta iscjeljivanjem te nakon završenih praktičarskih seminara, 2012. završava i učiteljske seminare Theta iscjeljivanja pri ThetaHealing Institute of Knowledge.
Theta iscjeljivanje jednostavna je tehnika koju svatko može naučiti, a ublažava stres te znatno i dugoročno smanjuje anksioznost, omogućava duboko tjelesno opuštanje i mentalnu jasnoću, povećava verbalnu sposobnost i vizualnu inteligenciju, razvija intuiciju i kreativnost, oslobađa od raznih vrsta ovisnosti te rješava uzroke bolesti i poremećaja, a samim time uklanja i simptome.
Na predavanju će posjetitelji imati priliku sudjelovati u kratkoj meditaciji, a bit će moguće iskusiti i tretman Theta iscjeljivanja.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice