Predavanje / Andrej Pešec “Žene i muškarci”

25. svibnja 2021.
Andrej Pešec
Andrej Pešec

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u srijedu 2. 6. 2021. održat će se predavanje slovenskog autora Andreja Pešeca pod naslovom „Žene i muškarci“ u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu.

Andrej Pešec, dipl. politolog, ujedno i psiholog, pedagog, prevoditelj, glazbenik i trener već desetak godina drži mnogobrojna predavanja, seminare i webinare na temu odnosa bilo u obitelji među članovima, bilo na radnom mjestu ili šire u društvu, no bavi se i mnogim drugim temama kao što su stres, motivacija, emocije, veza emocija i zdravlja, intuicija i mnogim drugim. Objavio je dvije knjige „Žene i muškarci“ i „Odgoj motivirane, zdrave i odgovorne djece: priručnik za odgoj, odnose i rad s mladima“ koje su objavljene na slovenskom jeziku. Trenutno živi i radi u Umagu.

Njegovo predavanje sadrži zanimljivu i univerzalnu temu muško-ženskih odnosa, a veliki značaj ove teme danas se ogleda upravo u tome što je taj odnos temelj zdravih odnosa u obitelji, a zdravi obiteljski odnosi nadalje su temelj i zdravih širih društvenih odnosa. Osjećate li autentične ženske kvalitete i osjećate li autentične muške kvalitete? Žene i muškarci zajednički mogu razviti daleko veće kvalitete nego da to pokušavaju sami. Kakva je priroda jednog i drugog spola, kakva je njihova interakcija i komunikacija i kako doći do ravnoteže u međusobnim odnosima – samo je dio problematike kojom se autor bavi u ovom predavanju.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr, telefonom na 048/622-363 (108) ili na broj mobitela 095/6585-432.

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice