Pozivamo Vas na dva zanimljiva programa u istome danu – susret s mladom američkom znanstvenicom Lydiom Wilson i putopisno predavanje Mateja Perkova

20. studenoga 2013.

Srijeda, 27.11.2013. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica.

Susret s mladom američkom znanstvenicom Lydiom Wilson, (Čitaonica tiska u 12.00 sati) i Putopisno predavanje Mateja Perkova Ekspedicija Bella ciao – Monte Rosa 2013. (Stručno-znanstveni odjel u 19.00 sati).

Susret s mladom američkom znanstvenicom Lydiom Wilson, Čitaonica tiska u 12.00 sati
Lydia Wilson, korisnica Fulbrightove stipendije, trenutno boravi na Klinici za tumore u Zagrebu, gdje provodi istraživanja. Studirala je fiziku na Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji te magistrirala medicinsku fiziku na Državnom sveučilištu Louisiana. Po povratku iz Zagreba krajem 2014. godine započet će doktorski studij na Sveučilištu u Teksasu, Houston s fokusom na poboljašanje liječenja raka kod djece. U slobodno vrijeme Lydia voli putovati, plesati, podučava Zumba fitness i svira obou. Program će se održati u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj i koprivničkim srednjim školama.

Putopisno predavanje Mateja Perkova Ekspedicija Bella ciao – Monte Rosa 2013., Stručno-znanstveni odjel u 19.00 sati
Sanjati i ostvariti snove, slijediti svoj cilj bez obzira na sve, donijeti teške odluke i staviti sve na kocku po cijenu vlastitog života ako treba… Kako to izgleda u praksi? Pozivamo vas na zanimljivo putopisno predavanje mladog planinara Mateja Perkova koji će nam uz prekrasne slike prepričati svoje iskustvo s ekspedicije na Monte Rosu, alpski planinski masiv na granici Italije i Švicarske čiji snježni vrhovi paraju plavo nebo. Ljepota Alpi, radoznalost, potraga za minulom romantikom i uživanje u radosti nakon uspona na vrh – sve su to nezaobilazni elementi koje ovaj predavač prenosi na publiku u kojoj raste želja za putovanjima i istraživanjem. Dođite, poslušajte, zabavite se, naučite nešto novo!

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice