Poziv na završetak projekta „Veseli njemački – fröhliches Deutsch“ i primopredaju knjiga za bibliobus koprivničke knjižnice

14. srpnja 2015.

U četvrtak, 16. srpnja 2015. u 10.00 sati pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se mala svečanost povodom završetka ovogodišnjeg projekta „Veseli njemački – fröhliches Deutsch“. Projekt su provodili profesori i učenici Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica, a u provedbu su se uključili i knjižničari koprivničkog bibliobusa. Sukladno planiranim aktivnostima projekta, gimnazijalci koji su samostalno proveli sve aktivnosti u mjestima u okolici Koprivnice uručit će Knjižnici knjige i ostali materijal na njemačkom jeziku. Sva donirana građa bit će od rujna ove godine dostupna djeci osnovnih i područnih škola na koprivničkom i đurđevačkom području, koje obilazi bibliobus.

 Gimnazijalci će ukratko podsjetiti javnost i sve zainteresirane kako, kada i zašto je proveden ovaj projekt. Voditelj projekta je gimnazijski profesor Miodrag Maričić. 

Želimo svima ugodno čitanje i učenje uz pomoć inicijative PASCH (Škole, partneri budućnosti), Gimnazije „Fran Galović“ i Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice