Poziv na sudjelovanje u akciji darivanja knjiga

6. veljače 2018.

    U Dječjem odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ od 12. do 17. veljače provodit će se akcija „Čitaj, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj“. Ovom akcijom knjižničari već tradicionalno obilježavaju Međunarodni dan darivanja knjiga (14.2), a u okviru nacionalne kampanje „Čitaj mi“.

    Međunarodni dan darivanja knjiga je projekt kojim se djecu želi potaknuti da više čitaju i da darivaju knjige, a to je i glavna misija hrvatske nacionalne kampanje „Čitaj mi“ koju podupire i Knjižnica. Ovom prilikom pozivamo sve građane da sudjeluju i daruju očuvane slikovnice.  I mali i veliki mogu sudjelovati i darovati novu ili rabljenu knjigu ili slikovnicu koju su pročitali i prerasli. Prikupljene knjige i slikovnice darovat ćemo ustanovama koje brinu o dobrobiti djece.

    Naglašavamo da na ovaj način najmlađi koji sudjeluju u akciji imaju priliku naučiti koliko je lijepo i važno pomagati, a isto tako, obiteljima koje ne mogu kupiti vlastite slikovnice pružit će se prilika da čitaju svojoj djeci od najranije dobi.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice