Poziv na manifestaciju

9. rujna 2015.

U subotu, 12.9.2015. na terasi ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica i u Gradskom parku će se povodom Međunarodnog dana pismenosti (8.9.) održati manifestacija „Uberi priču“. Ova manifestacija zvana i „berba slikovnica“ autorski je projekt književnice Sanje Lovrenčić u suradnji s izdavačkom kućom „Mala zvona“ iz Zagreba. Njegov je cilj popularizacija knjige i čitanja među najmlađima, a provodi se već 10 godina. Osim toga, manifestacija je izvrsna prilika da hrvatski autori i ilustratori predstave svoje radove djeci. 

Program će započeti u 11.00 sati ispred Knjižnice gdje djecu i njihove roditelje očekuje veseli nastup klaunese Pemzle Žm. Književnice Sanja Lovrenčić i Pika Vončina pokazat će im svoje radove i pročitati im nekoliko ulomaka. Naposljetku će djeca u pratnji književnica krenuti u „berbu slikovnica“ u Gradski park. Ondje će ih na stablima čekati slikovnice Sanje Lovrenčić „Mjesečeva splav“, Pike Vončine „Četiri priče iz zečje zemlje“ i Miroslava Kirina „Zimska potraga“.  Svako će dijete kući otići s novom, kvalitetnom slikovnicom i obogaćeno lijepim iskustvom.

U slučaju kiše, manifestacija će održati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice (2.kat).

Organizatori ovog događanja su Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica, izdavačka kuća „Mala zvona“ i „Šareni dućan“.

Dođite, uberite slikovnicu i uživajte u zabavnom programu!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice