Poziv na biciklijadu u organizaciji Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica

18. lipnja 2019.

Pozivamo Vas da se pridružite knjižničarima i članovima Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ na kratkoj biciklijadi do Koprivničkog Ivanca „Biciklom od koprivničke Knjižnice do Koprivničkog Ivanca!“, koja će se održati u nedjelju, 23.6.2019. u 11.00 sati.
Biciklijada će biti dio akcije zagovaranja Nacionalne kampanje za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom „I ja želim čitati!“, a ujedno je dio programa obilježavanja dana Općine Koprivnički Ivanec.
Organizator  biciklijade je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica u suradnji s Općinom Koprivnički Ivanec, Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice”, Muzejom grada Koprivnice i BK Rotor.
Polazak iz Koprivnice, uz policijsku pratnju, biti će u 11.00 sati ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica. U Koprivnički Ivanec, ispred zgrade Društvenog doma, planiran je dolazak oko 11.20 sati. Nakon osvježenja, sudionici bi se ukratko upoznali s najzanimljivijim podacima o općini Koprivnički Ivanec te bi im, u suradnji s Muzejom grada Koprivnice bio predstavljen poznati Ivanečki vez, jedno od najznačajnijih kulturnih nasljeđa našeg kraja i zaštićenog nematerijalnog kulturnog dobra RH.
Nakon toga sudionici će moći posjetiti Gastrofest s tradicionalnom Ivanečkom gulašijadom,  kušati dravsku ribu, pogledati što nudi Kriglin fest i lokalni craft pivari i uživati u bogatom zabavnom programu.
S obzirom na bogat program i niz događanja, povratak nije organiziran već će biti prema vlastitoj volji sudionika.
Napominjemo da je za sudionike mlađe od 16 godina obvezno nošenje zaštitne kacige.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice