POZIV NA BICIKLIJADU – PRIJAVE DO PETKA, 20. 4. 2018.

16. travnja 2018.

Pozivamo Vas da se pridružite knjižničarima i članovima Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ na kratkoj biciklijadi do Peteranca „Biciklom do Galovića!“ koja će se održati u ponedjeljak, 23.4.2018. od 12.00-14.30 sati

Biciklijada će se održati povodom nacionalne manifestacije „Noć knjige“ i bit će dio akcije zagovaranja Nacionalne kampanje za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom „I ja želim čitati!“

Organizator biciklijade je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica u suradnji s Općinom Peteranec i Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice”.

Polazak iz Koprivnice, uz policijsku pratnju, biti će u 12.00 sati ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica. U Peteranec, ispred zgrade Općine, planiran je dolazak oko 13.00 sati. Nakon osvježenja, sudionici će razgledali postav Galerije Ivana Sabolića i tamo se, uz kratki program Udruge štovatelja Frana Galovića „Galovićev dom“,  prisjetili Frana Galovića. Povratak iz Peteranca bit će  u 14.00 sati.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka, 20.04. u 12.00 sati  osobno u Knjižnici, na broj telefona 622-363(115), putem elektronske pošte strucni@knjiznica-koprivnica.hr , ili na facebook stranice Knjižnice. Za sudionike mlađe od 16 godina obvezno je nošenje zaštitne kacige.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice