“Povratak u Hogwarts” – druga ljetna radionica za mlade u ciklusu “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”

18. kolovoza 2022.

Ljeto se bliži kraju, a to znači da je došlo vrijeme za našu drugu ljetnu radionicu u ciklusu za mlade “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”!

Prije nego što se vrate u čarobnjačku školu Hogwarts, mladi čarobnjaci moraju na vrijeme nabaviti potrebne udžbenike i uniformu za sljedeću školsku godinu. Stoga će polaznici radionice “Povratak u Hogwarts” ovaj put u kreativnom dijelu radionice izrađivati različite predmete potrebne đacima-čarobnjacima na početku školske godine, primjerice, “čudovišnu knjigu o čudovištima” i kravatu školske uniforme u bojama svog Doma. U tradicionalnom kvizu s tematikom iz Harryja Pottera, provjerit će svoje znanje o Hogwartsu i o profesorima koji u njemu predaju, a očekuju ih i druge zabavne igre i iznenađenja povezana sa svijetom Harryja Pottera.

Radionica “Povratak u Hogwarts” namijenjena je mladima od 11 do 19 godina (učenicima 5. razreda i starijima) , a održat će se u utorak, 23.8.2022., od 17 do 18.30 sati na prvom katu Knjižnice, u prostoru Makerspace.

Za radionicu su obavezne prijave putem online prijavnice dostupne na QR kodu u ovoj obavijesti.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, požurite i pošaljite svoju prijavu što prije. Online poveznica za prijave bit će otvorena do ponedjeljka, 22.8.2022., ili do popunjenja raspoloživih mjesta.

ВАЖЛИВО: Запрошуємо дітей та молодь з України, які проживають у нашому місті та околицях, на творчу майстерню в бібліотеці «Назад до Гоґвортсу», особливо якщо вони люблять Гаррі Поттера. Мовою спілкування на воркшопі, при необхідності, буде хорватська, українська та англійська. Заповніть та надішліть онлайн-заявку, доступну за QR-кодом у цьому сповіщенні або зателефонуйте за номером 099/549-49-96. Дякую!
Ласкаво просимо!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice