Povodom Dana Europe u Knjižnici nastupaju “Mladi za mlade”

2. svibnja 2016.

Povodom Dana Europe, 9. svibnja, i obilježavanja Europskog tjedna, u suradnji Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica s koprivničkim osnovnim i srednjim školama te s Koprivničko-križevačkom županijom, već tradicionalno održat će se i ove godine u Knjižnici dva programa pod zajedničkim nazivom Mladi za mlade.
Učenici će ovom prigodom zajedno sa svojim mentorima javnosti prezentirati zanimljive europske i druge projekte u kojima njihove škole sudjeluju, a publici će se svojim stvaralaštvom predstaviti i mladi umjetnici – pjesnici, pisci, glazbenici, glumci, likovni stvaratelji…

Prvi od dva programa Mladi za mlade, namijenjen srednjoškolcima, održat će se u ponedjeljak 9. svibnja 2016., a  u njemu će sudjelovati sve tri koprivničke srednje škole – Gimnazija “Fran Galović”, Srednja škola Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica. Već sljedeći dan, u utorak, 10. svibnja 2016., održat će se drugi program za osnovne škole, u kojem sudjeluju OŠ “Antun Nemčić Gostovinski”,  OŠ “Braća Radić” i  OŠ “Đuro Ester”. Oba programa održat će se u Stručno-znanstvenom odjelu (na 2. katu Knjižnice), s početkom u 11:30 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice