Pokrenuli smo podcast „Premalo čitam“

25. travnja 2022.

U Noći knjige 23. 4. 2022. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica objavila je prvu epizodu podcasta „Premalo čitam“. U podcastu čije će se epizode objavljivati dvaput mjesečno predstavit će se ambasadori čitanja koprivničke knjižnice koji će sa slušateljima podijeliti svoje osobne i čitateljske priče. S ambasadorima čitanja razgovarat će Goran Živković-Žika, skladatelj, tekstopisac, izvođač u glazbenoj skupini Overflow, pedagog i strastveni hodač.

U prvoj epizodi gostovao je Bojan Koštić, umjetnik koji se ponajprije bavi fotografijom, videom, performansom i multimedijalnim praksama. Govorio je o svom profesionalnom radu i razvoju, knjigama i o tome što čita i zašto mu je to važno, o mucanju s kojim se nosi od djetinjstva i o drugim temama. I Bojan tvrdi da premalo čita, kao i većina drugih čitatelja. Upravo po ovoj njegovoj izjavi podcast u kojem će slušatelji upoznati mnoge zanimljive ljude nosi ime.

Podcast „Premalo čitam“ može se slušati i pratiti na internetskoj stranici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica ili većini servisa za emitiranje podcasta (Deezer, Spotify, Apple Podcasts, Pocketcasts, Castro, Google Podcasts, Amazon Music).

Projekt financijski podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, a na suradnji zahvaljujemo i Radiju Glas Podravine, autorima glazbene špice Konradu Mulvaju i Goranu Živkoviću-Žiki te koprivničkom Ogranku Hrvatskog čitateljskog društva.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice