Osvrt na predstavljanje knjige Ivane Plechinger „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“

25. svibnja 2017.

U srijedu 24.5.2017. održano je predstavljanje knjige „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ i motivirajuće predavanje Ivane Plechinger. U ispunjenoj čitaonici tiska, uz puno smijeha i pozitivnih emocija među posjetiteljima, predavanje je brzo preletjelo. 

Ivana Plechinger počela je pisati potaknuta osobnom tragedijom, smrću oca, a pisanje joj je bila terapija pomoću koje se nosila s boli koju je tada proživljavala. Kao osoba koja je i inače puno čitala literaturu za samopomoć ubrzo je shvatila da ono što piše može uobličiti u priručnik koji je predstavila koprivničkoj publici. 

Jedan od savjeta koji možemo izvući iz predavanja ili iz knjige jest da trebamo biti zahvalni za sve sitne stvari koje nam čine život lakšim i svjesno zahvaljivati na njima. Većinu stvari u našem životu uzimamo zdravo za gotovo – nismo ni svjesni koliko možemo biti sretni  što imamo bojler koji nam grije vodu, za čistu vodu koju puštamo iz slavine ili za osmjeh osobe koju vidimo svaki dan…

Ivana smatra da je 40 dana dovoljno da usvojite naviku zahvaljivanja tj. da svaki dan započnete svjesno sa zahvaljivanjem, a ako u tome ne uspijete nakon 40 dana joj se slobodno javite preko Facebooka i kažete da to ne funkcionira.

Koliko je bila uvjerljiva u svojem predstavljanju knjige svjedoči i red ljudi koji su strpljivo čekali na potpis…

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice