OSVRT NA 3. LJETNU TRŽNICU KNJIGA 2015.

26. kolovoza 2015.

Iza nas je posljednja, treća ovogodišnja Ljetna tržnica knjiga. U gradskom parku, na novouređenim šetnicama, skupilo se u subotu, 22.8.2015. dvadesetak „prodavača“ koji su na svojim štandovima, pored knjiga i slikovnica, nudili i stripove, gramofonske ploče, DVD-e,  CD-e , časopise, školske udžbenike… 

Od nakladnika sudjelovali su „Šareni dućan“ i „Univerzalni život“. 

Građani su i ovaj put po popularnim cijenama mogli upotpuniti kućne biblioteke s knjigama i slikovnicama iz redovitog otpisa Knjižnice ili pak vrlo povoljno od izdavača nabaviti nove naslove. 

I za kraj malo brojki! Na sve tri ovogodišnje Ljetne tržnice knjiga održane u lipnju, srpnju i kolovozu 2015. sudjelovalo je ukupno 69 sudionika koji su povoljno ponudili na prodaju knjige i drugu sličnu građu. Iz otpisanog fonda Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica građani su kupili ukupno 539 primjeraka knjiga. Na taj način zarađenih 2.666,00 kuna bit će korisno upotrijebljeno u nabavu novih naslova koji će ubrzo stići na knjižnične police!

Već sada najavljujemo i lijepu obljetnicu: iduće godine, 2016., bit će punih dva desetljeća održavanja Ljetnih tržnica. Vidimo se!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice