Općine Peteranec, Đelekovec i Legrad / besplatno članstvo za sve stanovnike

31. prosinca 2021.
Objava knjižnica Fran Galović

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica jedna je od rijetkih narodnih knjižnica u Hrvatskoj čija je članarina, zahvaljujući sufinanciranju lokalnih općina, za većinu članova besplatna. Novost je da će od 2022. godine besplatna članarina biti za i sve stanovnike Općine Peteranec, dok općine Đelekovec i Legrad umjesto određenim kategorijama korisnika omogućuju besplatno članstvo svim svojim stanovnicima.

Podsjećamo, jedinice lokalne samouprave koje financiraju članarinu u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica u 2022. godini su:

Grad Koprivnica, Općina Gola, Općina Drnje, Općina Molve, Općina Koprivnički Bregi, Općina Koprivnički Ivanec, Općina Novigrad Podravski, Općina Hlebine, Općina Legrad, Općina Đelekovec i Općina Peteranec.

Osim stanovnika navedenih općina, besplatno članstvo u Knjižnici imaju korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.

Pozivamo stanovnike navedenih općina da iskoriste mogućnost besplatnog članstva u Knjižnici te da svakako koriste naše usluge, a malobrojne ostale općine pozivamo da se pridruže ovoj hvalevrijednoj gesti te omoguće isto i svojim stanovnicima.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice