Online učlanjivanje novih korisnika

11. svibnja 2020.

Od ponedjeljka, 11. 5. 2020. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica omogućuje online učlanjivanje novih korisnika. Za online učlanjenje potrebno je odabrati odgovarajuću pristupnicu ovisno o odjelu u koji se želite učlaniti te je poslati nakon što popunite sve potrebne podatke.

U pristupnici je potrebno potvrditi da ste upoznati s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka, Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka i Pravilnikom o pružanju usluga i korištenja knjižnične građe Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica. Podatke o djetetu mlađem od 16 godina popunjava roditelj ili skrbnik.

Iznos članarine:

Članarina je besplatna za sve stanovnike s područja Općine Koprivnica, Općine Drnje, Općine Gola, Općine Molve, Općine Koprivnički Bregi i Općine Koprivnički Ivanec. Samo za srednjoškolce, studente i nezaposlene s prebivalištem na području Općina Legrad i za sve učenike i studente s prebivalištem na području Općine Đelekovec, više na poveznici članstvo.

Osim navedenih besplatno članstvo imaju korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom. Ostali korisnici uplatit će iznos članarine prema važećem Cjeniku prilikom prvog dolaska u knjižnicu i preuzimanja članske iskaznice. Više informacija na poveznici.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice