Održane prve ovogodišnje Zdravstvene konzultacije s temom liječenja glavobolje

10. ožujka 2020.

U subotu, 7.3.2020., prve je zdravstvne konzultacije održao dr. med. Juraj Mark Poje, zaposlenik Odjela neurologije Opće bolnice „dr. Tomislav Bardek“, specijalist neurologije.

Zdravstvene konzultacije već su tradicionalan program koprivničke knjižnice putem kojeg građanima Koprivnice omogućujemo direktan kontakt s medicinskim stručnjacima da se više informiraju o vlastitom zdravlju i posavjetuju sa stručnjacima. Malo promjenivši i prilagodivši dosadašnji koncept napravljen u obliku tribina i predavanja zdravstveni stručnjaci će od sad sa zainteresiranima razgovarati i savjetovati ih jedan na jedan.

Prošle subote je tako doktor Poje s posjetiteljima razgovarao o liječenju glavobolje i savjetovao svakog individualno kako se nositi sa specifičnim problemima na koje nailaze. Kroz ovakve jedan na jedan konzultacije prošlo je sveukupno 7 osoba, a svaka od njih imala je na raspolaganju petnaest minuta. Redom svaki od posjetitelja imao je samo riječi hvale za stručnost doktora Poje i sam program. Zbog takvog pozitivnog učinka će se ovakav program odvijati i dalje svake prve radne subote knjižnice u mjesecu u vremenu od 10 do 12 sati.

Već u ovom trenu možemo najaviti neke od sljedećih tema o kojima će naši sugrađani moći razgovarati s medicinskim stručnjacima – skolioza, astma, samoliječenje opće prehlade, krvarenje u ginekologiji i porodništvu, hipertenzija i šećerna bolest…

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice