Održana zadnja ljetna tržnica knjiga

22. kolovoza 2017.

U subotu, 19. kolovoza 2017. održana je u gradskom parku zadnja Ljetna tržnica knjiga u ovoj sezoni.
Osim organizatora, Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica, koja je, kao i obično, ponudila na prodaju svoje otpisane knjige i slikovnice, na Tržnici je sudjelovala i Knjižara „Šareni dućan“ te petnaestak građana. Iako je sezona godišnjih odmora još u tijeku, pa se te subote znatno manje Koprivničanaca nego inače zateklo u središtu grada, mnogi prolaznici su i ovaj put sa zanimanjem razgledali ponudu na štandovima, a ponešto i kupili. Prihod ostvaren prodajom stotinjak otpisanih knjiga i slikovnica u iznosu od 693,00 kune Knjižnica će iskoristiti za obnovu svoga fonda  novim zanimljivim i atraktivnm naslovima za djecu, mlade i odrasle.

Prodaja otpisane građe iz fonda Knjižnice nastavlja se i dalje na terasi ispred same knjižnične zgrade. Otpisane knjige i slikovnice mogu se razgledati i kupiti u prijepodnevnim satima, svakog radnog dana sve dok traje ljetno radno vrijeme Knjižnice, tj. do petka, 1. rujna 2017., uz napomenu da će zadnjih desetak dana kolovoza naslovi za prodaju biti izloženi na stolovima, umjesto na štandovima koji su preseljeni na gradske bedeme zbog potreba Renesansnog festivala.

Redovno radno vrijeme knjižnice počinje već od subote, 2. rujna, kad će Knjižnica biti otvorena za korisnike od 8 do 13 sati, a od ponedjeljka, 4. rujna 2017. radno vrijeme svih odjela za korisnike ponovo će biti tijekom cijelog dana, tj. od 8 do 19 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice