Održana još jedna radionica njemačkog jezika!

5. travnja 2016.

Proljetni mjesec travanj započeli smo radionicom njemačkog jezika koja se održala u subotu, 2.4.2016. u Dječjem odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica. Voditeljice su bile Helena Balaško i Ivana Mihoci, a okupilo se 10 znatiželjnih mališana koji su učili osnove njemačkog jezika. Radionice su besplatne, a provode se jednom mjesečno u suradnji s nastavnicama njemačkog jezika.

U Dječjem odjelu mogu se posuditi i knjige na njemačkom jeziku, slikovni rječnici  te torbice s raznovrsnom knjižničnom građom za učenje stranih jezika. U torbicama se nalaze edukativni materijali poput rječnika, slikovnica, audio CD-a, DVD-a te edukativnih igara, a mogu se posuditi na rok od 30 dana. Dostupni su i materijali na drugim stranim jezicima.

Programi i usluge osmišljavaju se s ciljem poticanja čitateljskih navika kod djece, redovitog dolaska u knjižnicu i u ovom slučaju, poticanja interesa za učenje stranih jezika. Rano učenje jezika omogućuje njegovo kvalitetnije usvajanje, olakšava učenje materinskog jezika, razvija samopouzdanje kod djece kao i kreativne i druge sposobnosti. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice