Održan susret s književnicom Nadom Zidar-Bogadi

19. svibnja 2017.

U vedroj, pjesničkoj atmosferi u četvrtak, 18.5.2017. održan je književni susret i predstavljanje zbirke pjesama „Plavi san“ autorice Nade-Zidar Bogadi, u izdanju nakladničke kuće „Alka Script“. U programu je sudjelovalo 65 posjetitelja te je Čitaonica tiska koprivničke knjižnice bila pretijesna za sve koji su željeli upoznati autoricu, ne samo kroz prigodni razgovor s njom već i kroz program koji su pripremili učenici 2.a razreda OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ iz Koprivnice. Ponosni roditelji i članovi obitelji uživali su u recitacijama svih učenika koji su svojim izvedbama predstavili 15 pjesama iz zbirke poezije, a izloženi su bili i radovi učenika nastali na temelju motiva iz pjesama. Autorica je predstavila svoje stvaralaštvo kroz razgovor s učenicima, oni su s užitkom postavljali pitanja i komentirali njen rad, a veoma su ih obradovali pokloni autorice. Oni su također prigodnim poklonom i toplim riječima zahvalili gošći na suradnji te zadivili sve prisutne svojom pozitivnom energijom, željom za učenjem, čitanjem i kreativnim izražavanjem, koje potiču i same učiteljice, Suzana Hergotić i pripravnica Lucia Matas. 

Sve fotografije dostupne su na Flickr profilu Knjižnice: https://www.flickr.com/photos/knjiznicafrangalovickoprivnica/albums/72157680866700804 

Likovni radovi učenika moći će se razgledati u izlozima Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u periodu od 1. do 9. lipnja 2017.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice